Romtour, een echt familiebedrijf

Romtour, de enige Roemenië specialist op de Nederlandse markt, wordt vertegenwoordigd door vader en zoon, Frans en Luc Hardus en Andreea Hardus-Andrei. Romtour is een echt familiebedrijf dus. Wij bedenken, organiseren en verkopen reizen naar Roemenië voor een breed publiek en bieden daarom groepsreizen, autorondreizen, fiets-, wandel- en motorreizen en reizen op maat aan.

Principes van Romtour

Wij zijn reizen gaan organiseren door onze eigen passie voor het prachtige, veelzijdige Roemenië en zijn mensen. Vanaf het begin hebben wij de volgende principes hoog in het vaandel:

Persoonlijke aandacht voor iedere (potentiële) klant

Zonder u als klant zou Romtour niet kunnen bestaan en daarom zijn uw wensen onze prioriteit. Wij nemen graag de tijd om uw reis in detail met u te bespreken of volgens uw wensen samen te stellen.

Goede kwaliteit tegen faire prijzen

Al onze partners in Roemenië (hotels, pensions, busbedrijven, autoverhuurders) hebben we zorgvuldig geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun diensten. Voor deze diensten betalen we een eerlijke prijs, niet de laagste. Dat doen we om te zorgen dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Alle hotels in de steden bevinden zich op loopafstand van het centrum. Wij vinden het belangrijk dat u ook ‘s avonds van een wandeling of een drankje in de stad kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw vervoer terug naar het hotel.

95% van onze hotels hebben wij persoonlijk bezocht. Elk jaar maken wij een reis door Roemenië om te kijken of de kwaliteit van de hotels nog voldoet aan onze eisen.

Verantwoord ondernemen

De Romtour manier van ondernemen in Roemenië is op eerlijkheid gebaseerd. Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om iets aan het land terug te geven. Door onze keuze om veelal met kleinschalige, lokale ondernemingen te werken, helpen wij mee aan het creëren en het behouden van werkgelegenheid in Roemenië.

Wij werken het liefst met lokale gidsen en lokale busbedrijven. Dit is in het voordeel van het land, maar ook in uw voordeel, omdat u zo Roemenië op een authentieke en persoonlijke manier kunt ervaren.

Search Tour

Find your dream tour today!