Fly&drive Oost-Europa

18 November 2019
Oost-Europa

Fly Drive Oost-Europa is de beste manier om deze veelzijdige regio te verkennen. Waarom? Een fly & drive reis is flexibel: je kunt onderweg zelf je dag programma maken en kiest zelf de bezienswaardigheden die je wil zien. Je komt in contact met de lokale bevolking tijdens de  vakantie en beleeft het land op een authentieke manier.

Bij een Fly Drive Oost-Europa denk je misschien niet direct aan Roemenië. Toch is Roemenië een uitstekend vakantieland in de regio en het wordt steeds populairder onder reizigers.

Fly Drive Oost-Europa: Roemenië en Bulgarije

Ben je toe aan een Fly &Drive Oost-Europa en weet niet waar je moet zoeken? Romtour heeft het grootste aanbod aan Fly & Drive vakanties in Roemenië. Op dit moment kunt u kiezen tussen 15 verschillende Fly&Drive reizen. De reizen duren tussen 8 en 22 dagen en gaan door heel Roemenië.

Een van deze reizen geeft je de mogelijkheid om twee landen uit Oost Europa in een vakantie te ontdekken: Roemenië en Bulgarije. Omdat wij Roemenië specialist zijn, voeren we deze reis uit in samen werking de Bulgarije Specialist Rodina Travel. Gedurende deze 15 daagse reis  rijd je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en historische steden van de twee landen. Bijna overal waar je komt, verblijf je twee nachten, dit geeft je de tijd om rustig elke bestemming te verkennen.

Hoe werkt het?

Je vliegt naar het startpunt, je haalt een huurauto op het vliegveld en je volgt een uitgezette route door de twee  landen. De auto is volledig verzekerd, het eigen risico is volledig afgekocht, alle hotels zijn vooraf geboekt en betaald. Van ons ontvangt u een boekje met informatie over je route en bezienswaardigheden onderweg. De reis begint in Bulgarije waar de steden Veliko Tarnovo, Plovdiv, Bansko en Sofia op het programma staan. Je reis door Roemenie begint in de hoofdstad Boekarest en gaat verder naar Transsylvanië waar je de historische steden Sibiu, Sighisoara en Brasov gaat verkennen.

Fly drive oost-europa 2

Wordt deze jouw eerste Fly Drive Oost-Europa? Dan kan je t/m 1 december 2019 boeken tegen de prijzen van dit jaar. Na 1 december zullen de prijzen van 2020 in gaan, waarbij we een kleine stijging verwachten.

Op zoek naar een andere fly&drive reis? Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search Tour

Find your dream tour today!