Fly & Drive Roemenië met “korting” (verlopen)

Fly&drive vakanties in Roemenië met “korting”

Alleen deze week nog voor de prijs van 2018  (actie reeds verlopen)

Een Fly&Drive vakantie is de beste manier om Roemenië op eigen tempo en zonder risico’s te verkennen.

U vliegt naar uw bestemming,  haalt uw huurauto op het vliegveld af en u volgt een uitgezette route door het land. Uw auto is volledig verzekerd, u betaald geen eigen risico, alle hotels zijn vooraf geboekt en betaald. Maar een Fly&Drive door Roemenië heeft nog meer voordelen.

Een fly & drive reis is flexibel: u kunt onderweg zelf uw dag programma maken en kiest zelf de bezienswaardigheden die u wil zien. Van Romtour ontvangt u een routeboek met veel opties voor uitstapjes of bezoeken onderweg.

Routeboek bij fly&drive Roemenië
Routeboek bij fly&drive Roemenië

U komt in contact met de lokale bevolking tijdens uw vakantie en beleeft het land op een authentieke manier. Dit gebeurt in de kleine hotels en pensions waar u slaapt, in lokale restaurants of bij de bezienswaardigheden in kleine dorpen.

Romtour heeft het grootste aanbod aan Fly & Drive vakanties in Roemenië. Op dit moment kunt u kiezen tussen 12 verschillende Fly&Drive reizen. Voor de nabije toekomst wij zijn bezig met het ontwikkelen van drie nieuwe routes. De reizen duren tussen 8 en 22 dagen en gaan door heel Roemenië.

weerkerk in Viscri

Elke Romtour Fly & drive vakantie is 100% aanpasbaar naar uw wensen. Als uw droomreis niet op onze site te vinden is, bedenken we graag samen met u de perfecte vakantie.

Waarom een Fly&Drive van Romtour?

Omdat wij een familie bedrijf zijn dat ontstaan is uit onze passie voor het land en haar mensen. Wij reizen elk jaar door Roemenië op zoek naar nieuwe hotels en nieuwe bestemmingen. Zelf hebben we geslapen in 90% van de hotels en pensions waar u gaat verblijven om zeker te weten dat de kwaliteit goed genoeg is. In de steden zijn alle verblijven in het centrum zodat u vrij bent om ook in de avond de steden te kunnen verkennen. Kortom, wij bieden vakanties aan de we zelf graag maken!

stadscentrum Sighisoara

Interesse in een Fly&drive vakantie naar Roemenië? Kijk dan op: https://www.romtour.nl/vakantie-roemenie-fly-drive/

En wilt u met voordeel een reis boeken? Deze hele week nog gelden de prijzen van 2018. Van af volgende week (4 februari) helaas niet meer.

Omdat onze partners in Roemenië hun prijzen hebben verhoogt, zijn wij helaas genoodzaakt om hetzelfde te doen. Afhankelijk van de reis zullen de prijzen na deze week maximaal 6% duurder uitvallen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search Tour

Find your dream tour today!