reisdata 12 dagen groepsreis roemenie

Reisdata 2019  groepsreis 12 dagen verrassend Roemenië

De zomer vakanties zijn voorbij, we zijn met z’n allen weer terug naar de gewone gang van zaken. Het is dus weer de tijd om aan de volgende reisbestemming te denken. Misschien staat Roemenië  al lang op uw verlanglijst, misschien bent u op zoek naar een avontuurlijke bestemming niet al te ver van huis af. Hoe dan ook… Roemenië is een uitstekend vakantieland voor uw volgende groepsreis.

De 12 daagse groepsreis “Verrassend Roemenië” van Romtour is waarschijnlijk de beste vakantie om kennis te maken met dit bijzondere land. De belangrijkste hoogtepunten worden in deze rondreis bezocht en de groepen zijn altijd klein (tussen 10 en 20 personen) wat zorgt voor rust en gezelligheid. Het programma is afwisselend, met voldoende rust onderweg.

Waar gaat de reis naartoe?

De vakantie begint in de hoofdstad Boekarest, waar een bezoek aan het monumentale Volkspaleis kan niet ontbreken. Vervolgens rijden we door de bergen naar de Transsylvaanse hoogvlaktes met haar prachtige middeleeuwse steden Sibiu, Sighisoara en Brasov en schilderachtige Saksische dorpen als Viscri en Biertan. Natuurlijk hebben we de mogelijkheid om de kastelen Peles en Bran te bezoek, want wat zou een reis door Transsylvanië zijn zonder ten minste één kasteel te zien?

kerk biertan vakantie roemenie

Verder ontdekken we het noorden met de unieke regio’s Maramures en Bucovina, beide bekend voor hun rijke geschiedenis, traditionele cultuur een eeuwen oude kloosters en kerken beschermd door de UNESCO.

Uiteraard staan de prachtige landschappen met bossen, bergen en heuvels ook op het programma. De hoogtepunten van de Roemeense natuur op onze route zijn de vallei van de Olt, de Prislop pas, de Bicaz Kloof en het Rode Meer.

Al een beetje nieuwsgierig naar deze vakantie in Roemenie? Bekijk hier het alle startdata en uitgebreide omschrijving van deze groepsreis in 2019.

Reisdata 2019:

20.05.2019 t/m 31.05.2019 – gegarandeerd vertrek

15.07.2017 t/m 26.07.2019 – gaat door vanaf 12 personen

09.09.2019 t/m 20.09.2019 – gegarandeerd vertrek

Liever zelfstandig op pad met eigen huurauto kijk dan ook eens op romtour.nl/flydrive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reis zoeken

Jouw droom vakantie in Roemenië wacht op je!